Hlavní obsah
Článek

Dlouho nedokázal pochopit, že když ho jeho expřítelkyně kopla „do zádele“, znamená to konečnou a šance na návrat není. Chování Ondřeje Koptíka, bývalého druha herečky Hany Gregorové (71), mohlo někomu připomínat čtení spisu psychiatricky nemocného pacienta. Jenže i tento chlapík nakonec svoje snažení vzdal a začal hledat lásku jinde!

A to na docela nečekaném místě. O Gregorové nyní mladý muž, jenž sám sebe označuje za psychopata, píše jako o staré vráně a snaží se, aby ho vzala na milost jeho exmanželka Pavlína, s níž má dvě děti a s kterou se rozvedl právě kvůli věkem penzistce Haně.

„Morální kocovina. Odpusť. Tvoje oči do země hledí, pohled na tebe se rázem mění, nemusíš vypustit jediné slovo. Vím, je hotovo… Jinému jsi lásku dala, se mnou rychle zamávala… Já zradil naši lásku, měl jsem přes oči pásku, je už pozdě, ztratil jsem tě,“ píše své ex, kterou by teď ale přes to všechno chtěl za každou cenu zpátky.

Tak snad k tomu nevyužije stejné prostředky jako u Gregorové. A pokud také neuspěje, doufejme, že nezačne nahánět třeba učitelku z mateřské školky, pokud tedy do ní byl kdysi jako prcek také zamilovaný.

Reklama

Další články

Načítám