Hlavní obsah
Článek

Podivné zásnuby sice Hana Gregorová (71) anulovala, ale to nic nemění na tom, že její vztah s o 32 let mladším Václavem Koptíkem je plný vášně, harmonie a vzájemného porozumění.

Vdova po Radoslavu Brzobohohatém (†79) se na stará kolena zamilovala a životní úspěch dává ráda na odiv. Svou lásku už demonstruje dokonce i za hranicemi České republiky. V Praze už jsou všichni o jejím románku obeznámeni, teď nastal čas pochlubit se i v Bratislavě.

Hana Gregorová se ke svému výrazně mladším příteli, s nímž se seznámila díky internetové přípojce, tulila na tiskové konferenci k seriálu Panelák, v jehož nových dílech dostala roli tchyně. Smyslem Ondřeje je usmívat se vedle své postarší družky, ale Gregorová mu raději zakázala mluvit, aby předešla dalším nepříjemnostem.

Slovenská herečka pro svůj comeback zvolila neforemný šedý outfit na pomezí pulovru a šatů. Ten jí nelichotil, stejně jako modré kozačky sladěné s kabelkou a rtěnka příliš výrazného růžového odstínu. Ondřej ovšem na Haně žádné nedostatky nevnímá.

Reklama

Další články

Načítám