Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svém životě se pyšní celou řadou prvenství, nyní Halina Pawlowská (69) překvapila největším počtem kmotřiček na křtu své poslední knížky s názvem Tři metry vášně.

Jitka Asterová, Petra Černocká, Hana Gregorová (71), Markéta Hrubešová, Heidi Janků, Světlana Nálepková, Pavla Tomicová, Simona Vrbická, Jitka Zelenková se nepředstavily pouze v úloze kmoter, ale také modelek. Úspěšná česká spisovatelka, scenáristka, moderátorka a nově také zakladatelka módní značky na akci představila kromě stránek plných vtipné beletrie také kolekci šatů, které jsou společným dílem Haliny a její dcery Natálie.

„Sice je většina z nás už v důchodu, ale přesto jsme modelky,” s nadšením zvolala na improvizovaném pódiu Hana Gregorová a jedním dechem dodala: „Přeji ti, Halinko, abys měla stále šikovné pero, ať se vám daří v módním byznysu, ať se prodává knížka i hezké hadříky.”

Gregorovou do společnosti opět doprovázel její o polovinu mladší snoubenec Ondřej Koptík. Dvojice se po samotném aktu křtu na akci ale příliš dlouho nezdržela, bylo evidentní, že se chtěli oba vyhnout dotazům všetečných novinářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám