Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oslavě 30. narozenin značky DKNY v New Yorku nechyběla řada modelek, ale ani dalších celebrit. Zavítala i zpěvačka Halsey (29), která zaujala odvážným modelem s rozparky a šněrováním, právě od slavící značky.

Pod tyto šaty se spodní prádlo moc nehodilo a opravdu to vypadalo, že si zpěvačka nevzala ani kalhotky. Žádné faux pas se sice nekonalo, ale kolik přítomných asi mělo chuť vzít nůžky a přestřihnout Halsey alespoň jednu tkaničku?

Zpěvačka se odvážných modelů ani fotek ostatně nebojí. Má toho totiž za sebou docela dost, od života na ulici přes znásilnění až po potrat, osud se s teprve 24letou kráskou moc nemazlil. Dokonce přiznala, že když žila na ulici, zvažovala prostituci jako živobytí.

K nejstaršímu řemeslu se naštěstí uchýlit nemusela, včas prorazila v hudební branži a dnes prodává milióny desek. Prostitutek se ale zastala alespoň na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám