Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Halle Berry (57) se v živém vysílání na Instagramu rozpovídala o své první líbačce. Pro herečku nejsou ožehavá témata problém, svěřila se už i s tím, v kolika letech měla první orgasmus. Tentokrát překvapila výrokem, že její první polibek proběhl s dívkou.

„Moje první pusa…byla s holkou. Měla jsem kluka a hrozně mu chtěla dát francouzáka, ale nevěděla jsem, jak se to dělá. Takže jsem šla za svou nejlepší kamarádkou, aby mi to ukázala,“ zavzpomínala.

„Přišla jsem k ní a líbaly jsme se tak 30 minut. Doslova mi ukázala, jak líbat chlapce. Další večer jsem už šla k němu a líbala jeho,“ popsala a doplnila, že její tehdejší kluk líbal nakonec lépe než kamarádka.

Halle v současné době randí s muzikantem Vanem Huntem. Vztah zveřejnili v září loňského roku. Po třech nevydařených manželstvích a špatných zkušenostech s muži herečka vypadá velmi spokojeně a jenom září štěstím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám