Hlavní obsah
Článek

Halle Berry (57) zjevně nevadí otázky na tělo. Na dotazy spojené se sexem odpovídala v instagramovém vysílání Bad & Booshy a s odpověďmi se rozhodně nedržela zpátky.

„Pamatuji si na svůj první orgasmus. Udělala jsem si to sama,“ nechala se slyšet představitelka Catwoman. Když se jí pak moderátorka zeptala, kolik jí v té době bylo let, odpověděla, že 11.

„Spěchala jsem na to. Objevovala jsem svou sexualitu jako většina holek,“ dodala. Když se jí ale zeptali na nejbláznivější sexuální zážitek, odmítla odpovědět.

Na oscarovou herečku se opět usmálo štěstí v lásce, randí se zpěvákem Vanem Huntem (50) a je prý až po uši zamilovaná. Vztah zveřejnila na Instagramu v září, ale už před tím sdílela fotky s partnerem, ovšem neukázala jeho obličej.

Berry má za sebou bohužel i špatné zkušenosti s muži. Vztah s modelem Gabrielem Aubrym, s nímž má dceru Nahlu (12), před lety skončil soudem a rvačkou. A ani poslední manželství s Olivierem Martinezem, se kterým má syna Macea (7), nakonec nevydrželo. Vdaná byla Berry celkem třikrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám