Hlavní obsah
Článek

Oscarová Halle Berry (57) točí thriller Bruised o MMA, ale v pondělí se během jedné z bojových scén zranila. Podle NJ.com produkce dokonce o pár dní posunula natáčení. Producent Brian Pitt nespecifikoval hereččino zranění blíže, ale prý nejde o nic vážného.

„Trochu se zranila při boji. Je unavená, potřebovala pauzu,“ sdělil. Přiznal také, že se to u filmů o zápasnících občas stává, že se herci zraní a produkce se posune.

Bruised bude také hereččiným režisérským debutem. Berry se pečlivě připravuje a své fitness pokroky sdílí pravidelně se sledujícími na sociálních sítích. Herečka na sobě vždy makala a byla ve skvělé kondici, ovšem nyní, ve svých třiapadesáti letech, vypadá lépe než kdy jindy. Pekáč buchet na břiše jí mohou závidět i profesionální sportovci.

Berry fanoušci mohli naposledy vidět ve filmu John Wick 3. Je spojována také s připravovaným remakem snímku Zubaté ostří z roku 1985, kde hrál Jeff Bridges a Glenn Close. V neposlední řadě produkuje Berry také televizní adaptaci filmu Boomerang, která se dočká i druhé série.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám