Hlavní obsah
Článek

Je to osm let, co se oscarová Halle Berry (57) soudila o dceru Nahlu (11) s bývalým partnerem Gabrielem Aubrym (43). Spor to byl opravdu nehezký a plný emocí, jak se ukazuje i po letech. Portál Radar.com obdržel soudní dokumenty, podle kterých herečka Aubryho obvinila z řady ohavností.

Podle Berry ji model během vztahu, který trval od roku 2005 do 2010, častoval rasistickými nadávkami a odmítal uznat, že je jejich dcera míšenkou. Také tvrdila, že měl v minulosti incestní poměr s někým z rodiny, což prý mělo dopad na jejich sexuální život.

„Po roce vztahu jsme měli sex tak třikrát do roka,“ stojí ve výpovědi. S modelem, který má údajně psychické problémy, podstoupila i partnerskou terapii, ani ta ale jejich vztah nezachránila. Často prý urážel hereččin vzhled a psychicky ji týral. Své deprese a úzkosti prý Aubry odmítal léčit, což vedlo k jejich rozchodu.

Aubry v té době usiloval o střídavou péči o dceru, s čímž Berry nesouhlasila, protože chtěla přesídlit do Francie k tehdejšímu partnerovi Olivieru Martinezovi. Za něj byla provdaná v letech 2013-2016. Přestěhování jí soudy nepovolily a vše vyústilo rvačkou mezi Aubrym a Martinezem v hereččině domě v LA. Oba aktéři tehdy skončili v nemocnici, Aubry dopadl výrazně hůř.

Aubry a Berry se následně dohodli na střídavé péči, v roce 2014 soud herečce nařídil, že musí modelovi platit alimenty ve výši 371 tisíc korun měsíčně a doplatit mu soudní výdaje v celkové výši téměř 10 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám