Hlavní obsah
Článek

Nedávno překvapila těhotenstvím osmačtyřicetiletá Rachel Weisz, která by čistě teoreticky mohla být babičkou. Slavné dámy mateřství odkládají a porody po čtyřicítce nejsou žádnou vzácností.

Rekord drží zpěvačka Janet Jackson, která se maminkou stala v 50 letech. V jejím případě šlo navíc o prvorodičku, což je opravdu nevídané nejen v šoubyznysu. Narodil se jí chlapeček Eissa, kterého už ale vychovává bez svého manžela Wissama Al Many.

Herečce z Lásky nebeské Lauře Linney se dlouho nedařilo otěhotnět. Maminkou syna Bennetta se stala až v roce 2014, kdy jí bylo 49 let.

Na čas s mateřskými povinnostmi si dala i herečka Holly Hunter. Držitelka Oscara za hlavní roli v dramatu Piano porodila ve 47 letech dvojčata jménem Claude a Presse. Ve stejném věku přivedla Bondgirl Halle Berry na svět své druhé dítě. Tehdy se stala matkou syna Macea.

Herečky Geenu Davis a Susan Sarandon kromě kultovní filmu Thelma a Louise spojuje i mateřství v pozdním věku. První z nich se potomka dočkala až ve 46 letech, kdy porodila dceru Alizeh. O dva roky později se dočkala dvojčat Kaiise a Kiana. Susan ve 45 letech porodila syna Milese, který má dva starší sourozence.

Zpěvačka Gwen Stefani šla do třetice na porodní sál ve 44 letech. Porodila Apolla (4), který má dva starší bratry - Kingstona (11) a Zumu (9). Manželství s otcem jejích tří synů Gavinem Rossdalem jí ale nevydrželo.

Ve stejném věku se z přírůstku radovala i Geri Horner (dříve Halliwell). Ve 44 letech se dočkala syna jménem Montague, který má o deset let starší setru Bluebell. Ta má ale jiného tatínka.

Reklama

Další články

Načítám