Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Padesátnice Halle Berry (57) je nejen ostřílená herečka, ale zdá se, že i vynikající stratég. Hvězda filmu Kingsman: Zlatý kruh nebo X-Men: Budoucí minulost byla v americké Pasadeně hlavním hostem slavnostního ceremoniálu 49. ročníku udělování cen The NAACP Image Awards, kterou získávají ti, kdo prokážou nebo se výrazně zaslouží o úspěch lidí tmavé barvy pleti, a to buď ve filmu, televizi, hudbě nebo literatuře. A Halle si své defilé na červeném koberci opravdu užila.

Před fotografy nastoupila v modelu vínové a černé barvy, s flitry zdobeným korzetem bez ramínek, který zcela odkryl její dekolt. A ten zdaleka nebyl jedinou odhalenou partií jejího těla. Od prsou přes břicho se až k podlaze šaty rozevřely zcela průsvitným černým krajkovým klínem, jenž byl uprostřed zesílen dekorem ve tvaru navazujících kruhů. Jeho úlohou ale ani tolik nebylo šaty ozdobit, jako alespoň částečně zakrýt intimní partie herečky, která, jak se zdálo, na sobě neměla spodní prádlo.

Zezadu pak šaty zdobila dlouhá vlečka, přesto byly pomocí totožné krajky zcela průsvitné na hýždích. Svůj hezký zadek tak hollywoodská stálice představila nejen místnímu publiku, ale prostřednictvím přítomných fotografů vlastně téměř okamžitě i celému světu.

Zajímavé je, že krom jednoho prstenu a páru černých náušnic na sobě neměla žádné šperky. Její hlavní ozdobou tak zůstaly tmavé uhrančivé oči a právě zmíněné partie těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám