Hlavní obsah
Článek

Exotický vzhled se velkou měrou podílel na pestré filmografii Halle Berry (57), která si díky němu mohla zahrát nejen osudové krásky, ale třeba i Bond girl či Catwoman. A i když sama herečka asi není nadšená, za svou vnější schránku vděčí převážně svému otci. Geny Jeroma Jesse byly natolik silné, že když nyní vidíte Halle s její maminkou, těžko se věří, že ty dvě jsou příbuzné, natož ty nejbližší...

Berry a její maminku Judith Hawkins bylo možné o víkendu spatřit před kavárnou Cafe Med ve West Hollywoodu, ale nezúčastněná osoba si nejspíš myslela, že šedovlasá paní ukazuje jiné dámě cestu. Ani Halle totiž nebyla s mikádem, které si údajně nechávala narůst kvůli roli v její novince Kidnap, k poznání.

A co byl hereččin otec zač? Jednalo se prý o velice agresivního muže, Halle byla podle svých slov denně svědkem, jak její matku bije. Srazil ji také ze schodů a udeřil do hlavy láhví vína. Rodiče se ale naštěstí v hereččiných čtyřech letech rozvedli a od té doby Halle otce neviděla. Judith pak Halle i její starší sestru Heidi vychovávala sama.

„Od té doby, co odešel, jsem o něm nic neslyšela. Možná ani není naživu,“ řekla herečka v jednom rozhovoru v roce 1992.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám