Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na rozhovor po křtu knihy, v níž dal dohromady svoje satirické koláže, které vytvořil pod jménem TMBK, jsme na Tomáše Břínka čekali dost dlouho. Proto jsme měli příležitost si popovídat s řadou jeho hostů z řad známých tváří, kteří na bývalého zetě Haliny Pawlowské (69) nepěli jen ódy.

Nejenže si z nich dělá legraci ve svých kolážích, je navíc proslulý zejména svými telefonáty nad ránem, což nám prozradili. "Je to možné. Ale já si to třeba nepamatuju, tak se to nestalo," smál se Břínek, který během rozhovoru pátral, kdo to na něj prásknul. "Legraci jsem si dělal asi z každého, ale berou to docela sportovně. Anebo to, že se urazili, tají, aby nebyli trapní," mínil a měl pravdu, protože by se jich asi jinak sotva tolik sešlo. Jeho přátelé musejí být zkrátka otrlejší.

Knihu mu ale nekřtily známé tváře, snažil se sehnat co nejvíc dalších Tomášů Břínků. "Hledal jsem je po celé republice, jednoho jsem našel v Brně, dalšímu bylo šestnáct a nepustila ho máma. A pak je tady můj strejda," vypočítal.

Někde mezi hosty se skrývala i jeho aktuální přítelkyně, ale tu natáčet ani vyfotit nechtěl. "Ne, že bych se za ni styděl, ona spíš tenhle mediální svět nevyhledává, což je sympatické," upřesnil v našem videu, kde se dozvíte i to, že je zřejmě nejdlouholetějším studentem střední školy.

Reklama

Další články

Načítám