Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přes deset dní bojuje Halina Pawlowská (69) s covidem. Přestože je očkovaná, nakazila se a průběh nemoci nebyl zrovna lehký. Pawlowskou trápil kašel a stále se potýká se velkou únavou.

I když spisovatelka s ohledem na věk nepatří do rizikové skupiny, byla jí v nemocnici na Karlově náměstí aplikována infuze s monoklonálními protilátkami. Touto léčbou prošel bývalý americký prezident Donald Trump, k rychlejšímu uzdravení prý pomohla i Jiřímu Lábusovi.

Ptali jsme se spisovatelky, jestli pocítila po podání protilátkového koktejlu zlepšení. „Cítím se lépe. Covidem jsem onemocněla poprvé, a tak nemám samozřejmě možnost srovnání, jak bych se cítila, kdybych protilátky nedostala. Nemůžu k tomu nic koherentního říct,“ řekla Super.cz paní Halina, která už se začíná smát.

Dobrou zprávou je i to, že Pawlowská začíná mít chuť pomalu pracovat. „Dnes jsem si na chvíli sedla k pracovnímu stolu. Dlouho jsem ale nevydržela, protože se cítím slabá, brzy mě začne bolet ruka. Sezení u počítače mi není příjemné,“ svěřila.

Moderátorka zábavné talk show Banánové rybičky či kulinářského pořadu U Haliny v kuchyni je velmi společenská, a tak už začíná pociťovat sociální odloučení.

„S kamarády máme dlouhé telefonní seance. Necítím se tedy osamělá. Je ale pravda, že už jsem se s nikým přes deset dní nesetkala, a to na člověka zapůsobí. Asi se budu na lidi dívat z terasy,“ smála se Halina, která se upíná na pracovní projekty. Účast v jednom seriálu už musela kvůli nemoci zrušit a její role byla přeobsazena, a tak nechce rušit další nasmlouvané projekty.

„Po 20. listopadu bych měla vyjet na šňůru po Moravě se svou talk show Manuál zralé ženy s Halinou Pawlowskou. Těším se, že budu zase vystupovat před lidmi,“ dodává Halina Pawlowská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám