Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly roky, kdy se před filmovou nebo televizní kamerou objevovala několikrát do roka. Po narození syna Románka přehodila Michaela Kuklová (56) natáčení na druhou kolej. Diváci ji mohou vidět především na divadle, kterému se poslední roky věnuje.

Představitelka oblíbené princezny Jasněnky nám ale prozradila, že se tento rok zase začala věnovat filmu. „Za poslední rok jsem nepřečetla jedinou knížku, když už, tak nějak doháním filmy, kde jsem měla velkou mezeru, takže jsem si vyhledala 500 nejlepších filmů a odshora jsem si je pouštěla. Má to úplně jinou dimenzi, když to člověk vidí i po letech,“ svěřila se nám herečka. Nás samozřejmě zajímalo, zda ji zase někdy před kamerou uvidí i její fanoušci.

„Divadlem jsem opravdu dost vytížená, a to si opravdu držím kolem pěti představení a víc nemůžu, protože chci být máma. Občas dostanu nějakou zajímavou nabídku a nedostanu se do toho. Teď přišla jedna zajímavá, a to jsem okamžitě řekla ne, zatím to nedávám, ale přijde to, když bude něco hodně zajímavého, tak to vezmu, to je jasné,“ svěřila Michaela na křtu nové knihy Haliny Pawlowské (69).

Kuklová se chce ještě chvíli věnovat svému dospívajícímu synovi, ale to, že se na plátna vrátí, rozhodně nevyvrací. „Synovi je už jedenáct, já čekám, že uplynou dva tři roky a už bude všechno jinak. Teď je to už takové, že si vychutnávám, že se mnou ještě chce být,“ dodala s úsměvem herečka.

Reklama

Další články

Načítám