Hlavní obsah
Článek

Byl to týden, co spadla na podpatcích na schodech z jeviště v Malostranské besedě, když křtila charitativní kalendář pro nadaci Dej pac, a neskončilo to bez následků. Zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková skončila s nalomenými kůstkami v kotníku. Sádru ale nenosí!

„S doktorem jsme se dohodli, že mi sádru nedá. Dostala jsem ortézu a berle,“ vysvětlovala. Ale ani ty jsme u ní na křtu nové knihy Haliny Pawlowské neviděli. „Mám skoro každý den představení, tak to musím vydržet,“ řekla nám Dáša, která mimo jiné hraje v úspěšném představení Můžem i s mužem, které napsala se svými kolegyněmi Kateřinou Hrachovcovou, Vandou Hybnerovou a Jitkou Sedláčkovou, anebo v muzikálu Popelka.

Na párty ovšem nic náročného dělat nemusela, tak proč si opět ortézu nenavlékla a o berle se neopírala, aby noze ulevila? Chtěla být za hezkou! „Mám úžasného stylistu, který mi řekl, že mám jít bez berlí, aby ten krásný overal od Taťány Kovaříkové hezky vypadal,“ kašle na svoje zdraví Zázvůrková. „Asi bych se nad sebou měla zamyslet, ale držím se rčení, že silnější je ten, který přemůže sám sebe,“ dodala Dáša, ale nás rozhodně nepřesvědčila a radost z ní asi nebude mít ani její lékař.

Reklama

Další články

Načítám