Hlavní obsah
Článek

Pro některé to bude asi pořádný šok! Halina Pawlowská (69) chystá novou komedii podle svých autobiografických knížek, hlavní postava tak bude představovat tuhle nepřehlédnutelnou spisovatelku a občasnou herečku. Od listopadu se producenti s režisérem Filipem Renčem (58) marně snažili najít ženu, která by to zvládla. Nakonec vybrali a pro mnohé to bude překvapení!

Herečkou, která si zahraje Halinu Pawlowskou, je totiž půvabná komediální ikona Klára Issová (44). Ta přitom spisovatelku připomíná snad jen tím, že je žena.

„Casting byl nesmírně náročný. Najít v Česku nebo na Slovensku herečku, která má komediální talent a dokáže utáhnout půldruhé hodiny trvající film, není úplně jednoduché. Klára mě ale už předtím nadchla v komedii Všechno nebo nic. Dokázala, že si umí dělat legraci i ze sebe sama. Nakonec jsme se na ní všichni shodli a jsme rádi, že roli vzala,“ řekl Super.cz producent chystaného snímku Pavel Pásek.

Jak se film, který se má začít natáčet v červenci, bude jmenovat, je zatím ve hvězdách. Vychází z knih Proč jsem se neoběsila a Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, proto se rozhoduje mezi těmito jmény.

Trochu komplikovanější to má produkce s výběrem herečky, která by zahrála Kláře matku.

Původně si vyhlédli Ivanu Chýlkovou, která ale podle našich informací nabídku odmítla s tím, že by se podle jejího přesvědčení typově s Issovou k sobě nehodily.

Reklama

Další články

Načítám