Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Základním trikem profesionálních stylistů při oblékání dam větších rozměrů je použití výrazného detailu, který odvede pozornost od postavy. Toho si byla vědoma Helena Růžičková a všimněte si, že tento fígl často uplatňuje také Halina Pawlowská (69).

Když jsme potkali XXL moderátorku Anetu Christovovou na prezentaci španělské značky šperků, jíž v Česku propůjčila svou tvář Simona Krainová, tak jsme se ptali, jestli se tohoto pravidla také drží. „Tak velký šperk, který by odvedl pozornost od mé postavy, neexistuje,” nechala se slyšet Aneta, která prozradila svou taktiku: „Já si myslím, že od určitého věku by se ženská měla líčit, čančat a neměla by zapomínat na šperky. Samozřejmě ty větší na nás vypadají lépe.”

Christovová je na svou postavu hrdá a rozhodně neuvažuje o tom, že by hubla. „My jsme velké baby a je nás hodně, šperkařské firmy by měly začít dělat větší šperky, protože na nás vydělají. Budou tam mít víc materiálu, víc to bude stát, a my si to budeme kupovat, protože nám to bude,” říká moderátorka a dále dodává: „Naštěstí jdou baculky do módy, a tak doufám, že to konečně přijde i do České republiky.“

Reklama

Další články

Načítám