Hlavní obsah
Článek

Není to ani měsíc, co Justin Bieber (30) polekal své fanoušky videem, v němž s ochrnutou půlkou obličeje vysvětloval, co jej postihlo a proč musel zrušit své nadcházející koncerty. Nyní už ale vše vypadá o poznání příznivěji. Zpěvák si dopřál se svou milovanou manželkou Hailey (27) odpočinek ve městě Couer d'Alene ležícího u jezera v americkém státě Idaho a společnost jim dělalo navíc hned několik dobrých přátel.

Užívat si společný čas s těmi, které máme rádi, je evidentně tím nejlepším lékem na pochmurnou náladu. Takhle rozdováděného a dobře naladěného zpěváka totiž dlouho nikdo neviděl. Prodloužený víkend u jezera na skluzavkách a tobogánech tak strávili slavní manželé vedle Lauren Scruggs, Jasona Kennedyho a především Justinova dobrého přítele a mentora Ushera, kterému zpěvák dokonce věnoval důvěrné objetí. Úplně nejspokojenější byl ale přeci jen po boku své ženy Hailey, jež ho na lehátku zezadu něžně objímala rukama i nohama nebo pusinkovala na břiše.

Koncertní šňůru Justice Tour byl zpěvák nucen odložit kvůli onemocnění zvanému Ramsayův-Huntův syndrom, jenž způsobil, že mu vir napadl nervy v uchu a tváři, což vedlo k ochrnutí jeho levé půlky obličeje, jak vysvětloval zpěvák. Justin nebyl schopný se na postižené polovině obličeje nejen smát, ale ani mrkat. Fanoušci takto závažné důvody samozřejmě pochopili a svému idolu drží palce v co nejrychlejší rekonvalescenci. A ta se mu, jak je vidno, daří dokonale.

Reklama

Další články

Načítám