Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hailey Bieber (27), za svobodna Baldwin, patří do stáje modelek Victoria’s Secret, pro niž nafotila aktuální kolekci spodního prádla pro letošní léto. Půvabná manželka Justina Biebera (30) se tak společně s kolegyněmi Mayowou Nicholas (24) a Grace Elizabeth (25) stala tváří, a především tělem kolekce nazvané „Dream Angels“.

Za fotoaparát se tentokrát postavili Zoye Grossman a Oliver Pearch Hadlee, jejichž společnými silami vznikly příjemně laděné snímky, kde modelky nemusejí mít kamenné výrazy a strnulé nepřirozené pózy.

Světoznámá značka ostatně už několik let mění své zažité stereotypy, které panovaly okolo jejich ‚andílků‘ a proslulých módních show. Tvářemi značky se staly i sportovkyně či ženy úspěšné v jiných oborech nebo něčím jiným jedinečné. To jsou totiž prý modelky, které si přejí vidět v kampaních běžné ženy.

Mezi tvářemi značky se tak objevila nová jména, mimo jiné fotbalistka Megan Rapinoe (35) či plus-size modelky Paloma Elsesser (29) nebo Yumi Nu (25), jež je nyní jednou z tváří obálek nejnovějšího plavkového speciálu Sports Illustrated. Dále pak například modelka s Downovým syndromem Sofía Jirau (24) nebo indická herečka a bývalá Miss World Priyanka Chopra (38).

Reklama

Další články

Načítám