Hlavní obsah
Článek

V muzeu Dolby Family Terrace v Los Angeles vzdali na události hold ženám z Hollywoodu a zrak z té krásy přecházel. Slavné dámy si opět daly záležet a předvedly se v sexy róbách, které odhalovaly dost kůže, ale i v umírněnějších modelech, v nichž toho naopak moc neukázaly.

Nejvýraznějšími zástupkyněmi “odhalené“ kategorie byly zpěvačky Ciara (38) a Addison Rae (21). První zmiňovaná se blýskla v bílých šatech s velmi vysokým rozparkem a z boku odhalila i prsa. Addison za kolegyní ale nijak nezaostávala. I ona vystrčila nožku v černých šatech s rafinovanými průstřihy.

Mezi umírněnější patřily například herečky Gal Gadot (38) nebo Kerry Washington (44), které nevsadily na výstřihy a jednoduše nechaly štíhlé figury vyniknout v úzkých šatech.

Zlatou střední cestu pak zvolila třeba Halle Berry (57), která vynesla šaty s výstřihem. Trochu dekoltu odhalila i Demi Moore (61) a sexy, i když ne příliš odhalená byla tentokrát i Hailey Bieber (27).

Jak to slavným dámám slušelo, se můžete podívat v naší galerii. V anketě pak hlasujte, která z nich byla podle vás nejvíc sexy.

Která ze slavných dam byla podle vás nejvíc sexy?
Addison Rae
7,8 %
Ciara
22,5 %
Demi Moore
7,4 %
Gal Gadot
12 %
Halle Berry
4,6 %
Hailey Bieber
8,3 %
Kerry Washington
4,4 %
Jurnee Smollett
5,5 %
Yvonne Orji
1,4 %
Jordana Brewster
26,1 %
Celkem hlasovalo 17403 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám