Hlavní obsah
Článek

Hailey Bieber si nenechá jen tak něco líbit. Jindy velmi milá a něžná modelka se rozohnila poté, co ji na sociálních sítích nařkli, že si nechala obličej upravit plastikami, a použili její fotky z dětství pro srovnání.

To Hailey nevydržela a reagovala na Instagramu: „Přestaňte používat fotky, které upravili maskéři. Takhle vůbec nevypadám, takže pokud chcete srovnávat moje fotky, když mi bylo 13, s těmi, kdy mi bylo 23, alespoň použijte nějaké přirozené, které nejsou upravené jako blázen,“ vzkázala trollům.

Hailey se zastali i její fanoušci, kteří v komentářích opěvovali její přirozenou krásu. V nedávné epizodě facebookové série manželů Bieberových The Biebers on Watch Hailey sdílela své tipy na péči o pleť. „Nikdy nechodím spát s make-upem na obličeji, nikdy. Když nemusím, tolik se nelíčím a nepodceňuji hydrataci, piju hodně vody,“ prozradila.

Hailey není jediná, kdo musel obhajovat svůj obličej. Modelku Gigi Hadid nedávno nařkli, že si nechala udělat výplně tváří. Ta to popřela s tím, že za plné tvářičky může jednoduše její těhotenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám