Hlavní obsah
Článek

Na hojně očekávané společenské události Met Gala byli manželé Bieberovi jako ze žurnálu. Speciálně jedna fotka ale nenechala fanoušky hvězdného páru chladnými. Když Justin (30) položil Hailey (27) něžně dlaň na břicho, okamžitě rozjeli spekulace, že je modelka těhotná.

A to si Hailey dobře uvědomila už v momentě, kdy to její manžel udělal. „Miláčku, budou si myslet, že jsem těhotná,“ říká modelka s úsměvem a odstrkuje choti ruku pryč na videu, které nyní trenduje na Twitteru.

Prakticky tak rovnou vyvrátila, že by byla v očekávání. Není překvapením, že zdánlivě nevinné gesto vyvolalo lavinu spekulací. Fanoušci se vyloženě třesou na to, až se Bieberovi stanou rodiči.

Justin a Hailey se k plánům na zakládání rodiny vyjádřili v loňském roce, kdy uvedli, že s dětmi nijak nespěchají a zatím si užívají spokojeného manželského života. Pokaždé, když se ale někde objeví například s modelčinými neteřemi, fanoušky to zvedne ze židlí. A nejen ty.

„Tahle fotka je prakticky podepsanou dohodou. Plně očekávám, že s Hailey budete mít v příštím roce miminko,“ komentoval herec Dwayne Johnson loňský snímek Justina s novorozenou holčičkou.

Na Bieberovy v rolích rodičů si ale Johnson a zástupy fanoušků budou muset ještě počkat. Zatím jim totiž, jak se zdá, plně vyhovují role tetičky a strýčka.

Reklama

Další články

Načítám