Hlavní obsah
Článek

Děti prý Hailey (27) a Justin (30) Bieberovi zatím neplánují, ale rozhodně se mají o koho starat. Hvězdný pár si loni pořídil kocoura Sushiho za neuvěřitelných 456 980 korun.

Jde o savanovou kočku, jak se plemeno nazývá, která je křížencem kočky domácí a africké kočkovité šelmy servala. K Sushimu přibrali ještě jeho sestru Tunu, která pár vyšla na dalších 342 735 korun. A rozhodně se s nimi nenudí.

Hailey ve svých Instastories sdílela snímek, na němž drží v náručí Sushiho s poraněnou tlapkou. „Snažím se nebýt z voleb ve stresu a moje kočka si zlomí packu,“ popsala snímek.

A není to poprvé, co jim malý dobrodruh způsobil vrásky na čele. V únoru se totiž ztratil a hvězdný pár málem zemřel strachy. Naštěstí ho našla kuchařka celebrit Sandra Lee a vrátila ho v pořádku majitelům.

Bieberovi založili svým mazlíčkům i instagramový účet kittyssushiandtuna, kde mají už 435 tisíc sledujících. Číči jsou to opravdu roztomilé a také hravé. Podle všeho jde o velmi inteligentní plemeno.

Není známo, za jakých okolností se Sushi zranil, u Bieberových je ale zajisté v dobrých rukou a jistě bude brzy běhat zase po všech čtyřech.

Reklama

Další články

Načítám