Hlavní obsah
Článek

Kendall Jenner (28) stále patří k nejžádanějším modelkám světa, a to i přes to, že se na molech už tolik neobjevuje. Pózování jí ale jde pořád na výbornou, jak předvedla při nedávném focení selfie. Na Instagramu se pochlubila rovnou fotkou v krajkovém negližé.

„Udělala jsem si make-up a tak,“ napsala modelka do popisku fotky, jako by se nechumelilo. Snímek pochopitelně nenechal chladnými její fanoušky, ale ani obdivovatele z řad celebrit. Mezi nimi byly i její neméně slavné sestry z klanu Kardashian-Jenner nebo modelka Hailey Bieber (27).

Když se v komentářích známá kadeřnice celebrit Jen Atkin modelky zeptala, s kým si takhle v prádle telefonuje, manželka Justina Biebera okamžitě odpověděla, že s ní. Flirtující komentář si vysloužil tisíce lajků.

Kendall se na rozdíl od svých sester nikdy nechlubila milostným životem. V současné době ani není jasné, jestli stále randí se svým posledním partnerem, basketbalistou Benem Simmonsem. Pár vztah nikdy nepotvrdil, stejně jako nikdy nepotvrdil rozchod, o němž se spekulovalo nesčetněkrát. Před pandemií koronaviru se však spolu hojně objevovali.

Reklama

Další články

Načítám