Hlavní obsah
Článek

Vanity Fair after party po nedělním udílení Oscarů byla velmi bohatá na bujné dekolty. Na tento večírek už totiž byli zváni i neherci a neherečky. Hemžilo se to tam tedy modelkami, hudebníky i televizními hvězdami.

A právě modelky se opravdu nebály zaujmout svými přednostmi. Klasikou, která nikdy nezklame, byla Heidi Klum (50). Tentokrát jí ale, co se vyšponovaného poprsí týče, šlapaly na paty její kolegyně Adriana Lima (42), Alessandra Ambrosio (42), Chrissy Teigen (38) nebo Hailey Bieber (27). Velmi úsporný model zvolila i vnadná Emily Ratajkowski (32).

Na dálku zaujaly třpytivou róbou s výstřihem i Jessica Alba nebo Scarlett Johansson (39), a jako vždy upoutala pozornost poprsím i Sofia Vergara (51). Svou přítomností poctila přítomné také Kim Kardashian (43), jejíž bujné vnady zkrátka nemohly chybět.

Naopak ve zlatě byla oděná v oblasti hrudníku velmi obdařená herečka Tracee Ellis Ross, která se postarala o nejhlubší výstřih večírku. Výstřihem až po pupík ale překvapila i Rumer Willis. Jak to slavným dámám slušelo, se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám