Hlavní obsah
Článek

V páté epizodě dokumentárního seriálu Seasons, který běží na YouTube, Justin Bieber (30) odhalil, jak ho dodnes ovlivňuje jeho drogová minulost. Úzkosti v dětství a dospívání ve světle reflektorů vedly u zpěváka mimo jiné k závislosti na drogách a lécích.

Drogy mu s psychikou pochopitelně moc nepomohly, spíš jeho stav jen zhoršily. Ačkoliv je dnes už čistý, úzkosti Justinovi zůstaly a přidala se chronická mononukleóza a lymská borelióza, jak přiznal nedávno.

Zpěvák má v domě nejednu kyslíkovou komoru, v níž často i spí. Kyslíková terapie mu pomáhá především s psychickými problémy. „Duševní zdraví je velmi důležité. Pokud máte nějaké problémy a nechcete být na práškách, vřele to doporučuji,“ popsal v epizodě.

Promluvil také o infuzích, které mu podávají každý týden. Justin, kterého léta sužují deprese, na ně nedá dopustit. Působí na něj jako antidepresiva. „Pomáhají mi se ráno vůbec zvednout z postele,“ uvedl.

V dokumentu mluvila i zpěvákova manželka Hailey (27): „Myslím, že když jste mladí a zažíváte nějaké příšerné úzkostné stavy a nevíte, co se děje, nikdo vás nediagnostikuje, hledáte únik v drogách, protože se díky nim cítíte lépe,“ zastala se manžela, kterému je dnes velkou oporou.

Reklama

Další články

Načítám