Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako mnoho dalších, ne-li všichni uživatelé sociálních sítí, se ani modelka Hailey Bieber (27) nevyhne kritice na internetu. Lidé komentují její názory, život, módu... Vlastní mínění nikomu neupírá, zároveň se ale umí ozvat, když lidé překročí únosnou mez.

V případě Hailey jde o komentáře ohledně jejích malíčků - čtete správně. Už mnohokrát si modelka přečetla, že jsou křivé a proč to tak je, co je s nimi špatně. A rozhodla se odpovědět.

„Tak jo, pojďme se pobavit o malíčcích. Protože si sama ze sebe na tohle téma dělám celý život srandu, můžu vám taky říct, proč vypadají tak křivě a děsivě,“ začala a následně svěřila, že trpí ektrodaktylií. Ta je popisovaná jako vrozená vada spočívající v absenci článku nebo prstu.

„Je to genetické, mám to celý život. Takže se mě můžete přestat ptát, co je špatně s mými prsty. Je to tohle. Tak do mě kvůli malíčkům prosím vás přestaňte šít,“ požádala na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám