Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) se rozhodl se svými fanoušky sdílet něco ze svého soukromí prostřednictvím dokumentárního seriálu vypovídajícího o jeho životě. Ten bude ke zhlédnutí na YouTube, kde už vyšel první z deseti plánovaných dílů. Další epizody by měly vycházet každé pondělí a středu. V pondělí proběhla také slavnostní premiéra a zpěvák nemohl vypadat šťastněji po boku své manželky Hailey (27).

Svou neobyčejně sexy choť zahrnoval polibky, a není se čemu divit. Modelce to v modelu značky Zuhair Murad opravdu nesmírně slušelo. Na svou manželku pěje zpěvák samou chválu nejen v dokumentu. „Je to opravdu úžasná osoba,“ sdělil v pořadu Ellen DeGeneres.

Hailey mu prý byla největší oporou během posledních let, kdy se potýkal s vážnými zdravotními problémy. Bieber zápolil s lymskou boreliózou a mononukleózou. Dokument pojednává o zpěvákově životě, kariéře a vztahu s Hailey.

A aby toho fanouškům nenadělil málo, v talk show Ellen DeGeneres také oznámil, že 14. února konečně vyjde jeho nová deska. První singl Yummy se u fanoušků rychle uchytil, a tak se nemohou dočkat, co přijde dál. Zdá se, že po náročném období se zpěvák vrací na scénu v plné síle.

Reklama

Další články

Načítám