Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nemoci i ve zdraví, jak se říká, když vás oddávají. A Hailey Baldwin (27) svůj slib zatím drží. Její manžel, zpěvák Justin Bieber (30) se světu svěřil se závažnou diagnózou. Bojuje s lymskou boreliózou, k níž se přidala v minulosti i mononukleóza. Nemocemi odůvodnil svou špatnou pleť i mentální problémy a jeden by řekl, že internetové trolly navždy umlčel.

Opak je ale, zdá se, pravdou a nemocného zpěváka si na sociálních sítích dobírat nepřestali. Do hry se tak vložila i jeho manželka, která se Justina veřejně zastala.

„Pro ty, co se snaží bagatelizovat lymskou boreliózu, prosím, zjistěte si nejdříve potřebné informace a poslechněte si příběhy lidí, kteří si nemocí prošli. Dělat si legraci z nemoci, které nerozumíte, není správná cesta. Stačilo by se jenom trochu vzdělat.“

Modelka také poděkovala kolegyním z oboru Belle a Gigi Hadidovým i jejich matce Yolandě. Bella a Yolanda se s nemocí rovněž potýkaly, stejně jako nejmladší ze sourozenců Anwar, a modelka jim vzdala hold za to, že rozšířily o této nemoci povědomí. Jmenovala také Avril Lavigne, kterou nemoc upoutala na lůžko na více než půl roku.

Reklama

Další články

Načítám