Hlavní obsah
Článek

Rok 2019 byl osudovým pro mnoho slavných párů. Ti čipernější jako například Jennifer Lawrence (33), Hilary Duff nebo Chris Pratt (44) s Katherine Schwarzenegger (34) se stihli zasnoubit a vzít v témže roce.

Jiní na svatbu čekali i déle než rok. Dlouho ji plánovali Justin Bieber (30) a Hailey Baldwin (27). Dvanáct let na veselku čekala partnerka Dwayna Johnsona (51) Lauren Hashian, která mu mezitím porodila dvě dcery. Že se vezmou, se dozvěděla jen několik dní před pohádkovým obřadem na Havaji.

Veselku se podařilo utajit Zoe Kravitz (35), která dodnes neukázala fotky ve svatebním. Tak trochu překvápkem byla i svatba hvězdy Hry o trůny Sophie Turner (28), která se vdala za Joea Jonase. Ti si nejprve řekli ano během obřadu v Las Vegas, který byl pro herečku překvapením, později uspořádali náležitě okázalou veselku plnou celebrit.

A stejně to měli i Heidi Klum (50) s Tomem Kaulitzem. Ti stvrdili svazek začátkem roku na úřadech a v létě se v kruhu přátel oddali radovánkám na jachtě u italského pobřeží. Na slavné páry, které si letos řekly ano, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám