Hlavní obsah
Článek

Miláček dívčích srdcí Justin Bieber (30) na sebe tentokrát prásknul víc než kdy dřív. Po bojích s depresemi a intenzivních terapiích shrnul poslední měsíce jako nejlepší období v životě a otevřeně promluvil o své minulosti. A začal pěkně zostra.

„Drogy jsem začal užívat intenzivně, když mi bylo devatenáct,“ svěřil zpěvák v příspěvku na svém instagramovém účtu. „Zneužíval jsem své vztahy. Úplně jsem přestal respektovat ženy, byl jsem naštvaný. Vzdálil jsem se od všech, kteří mě milovali. A připadalo mi, že se to nikdy nemůže změnit.

„Byl jsem dospělý a neměl jsem žádné dovednosti pro skutečný svět, jen milióny dolarů na kontě a přístup, k čemu jsem jen chtěl. Ve dvaceti jsem udělal všechna špatná rozhodnutí, která jsem mohl, a z nejoblíbenějšího člověka planety jsem se stal tím nejvíc pro smích, odsuzovaným a nenáviděným,“ doplnil s tím, že stát na pódiu je velký adrenalin, který řada umělců řeší právě drogami.

Manžel modelky Hailey Baldwin (27) svěřil, že mu trvalo léta, než se vzpamatoval ze svých špatných rozhodnutí, napravil vztahy a změnil své zvyky ve vztahu.

Za nejlepší období v životě pak překvapivě považuje manželství. „Je to úžasná a bláznivá zodpovědnost. Naučí vás to trpělivosti, důvěře, oddanosti, laskavosti, lidskosti, a zkrátka jak být dobrým mužem,“ tvrdí zpěvák.

Bieber a Baldwin se vzali v červenci loňského roku. Nyní se šušká, že připravují veselku číslo dvě, která bude mnohem okázalejší a neměly by na ní chybět ani celebrity. Podle E! News by měla proběhnout ještě letos v Severní Karolíně.

Reklama

Další články

Načítám