Hlavní obsah
Článek

Rob Lowe (57) není zrovna z nejdiskrétnějších celebrit. Herec se v pořadu Jimmyho Kimmela pochlubil pěkně peprnou informací, která zahrnovala jeho ženu Sheryl Berkoff (60) a herečku Gwyneth Paltrow (51).

Prásknul, že právě jeho paní kdysi dávno poradila Paltrow, jak dělat orální sex. Její bývalý manžel Chris Martin a současný Brad Falchuk jí tak prý mohou děkovat.

„Když bylo Gwyneth 18, moje žena dělala make-up hvězdám jednoho filmu, v němž hrála její matka Blythe Danner. Gwyneth Sheryl navštěvovala a chodily spolu na cigáro, byly jako sestry,“ začal své vyprávění.

„Je to neuvěřitelné, ale zdá se, že ji moje žena naučila, jak se dělá orální sex,“ sdělil trochu váhavě herec s tím, že se s ním o informaci podělila sama Paltrow v jeho podcastu Literally! With Rob Lowe.

„Myslím, že to od ní bylo hezké,“ vysekl poklonu své ženě. „Nebo jak já říkám, Chrisi, Brade, nemáte zač,“ dodal do kamer, směrem k životním partnerům Paltrow.

V podcastové epizodě z roku 2020 se herečka Loweovi opravdu s informací svěřila, neposkytla ale žádné detaily. S Berkoff se seznámila, když jí bylo 15, a hned se z nich staly kamarádky.

Lowe se s filmovou maskérkou oženil v roce 1991 a mají spolu dva dospělé syny. Aktuálně herec působí v seriálu V plamenech a jeho posledním filmem byla romantická komedie Vánoce v divočině s hvězdou Sexu ve městě Kristin Davis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám