Hlavní obsah
Článek

Silvestr strávila Dakota Johnson (34) s partnerem Chrisem Martinem (44) a jeho synem Mosesem (15) v Mexiku. Půvabnou herečku zachytili na pláži v Tulum, kde vystavila na odiv perfektní figuru v bikinách.

Dakota je s frontmanem kapely Coldplay spojována od roku 2017, oficiálně vztah přiznali až po třech letech, kdy si společně pořídili dům v Malibu.

Pár je často vidět, jak tráví čas s muzikantovou exmanželkou, herečkou Gwyneth Paltrow (51), s níž má kromě Mosese ještě dceru Apple (17). Vztahy jsou velmi dobré.

Dakota sama přiznala, že se s partnerem nejraději zdržují doma. „Jsme spolu už nějaký ten pátek a oba hodně pracujeme, takže je hezké být doma, kde máme soukromí a cítíme se dobře. Většina večírků se odehrává u nás,“ prozradila v nejnovějším rozhovoru pro magazín Elle.

Spíš domácí typ je prý odjakživa. Vzhledem k tomu, že je dcerou slavných rodičů Melanie Griffith a Dona Johnsona, a vyrůstala tedy ve světle reflektorů, se jí nelze divit.

Dakotu můžete od 16. prosince vidět na Netflixu v dramatu Temná dcera, které se těší velké přízni kritiků už od sezóny filmových festivalů. A ne náhodou se šušká i o nominacích na Oscara.

Reklama

Další články

Načítám