Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gwyneth Paltrow (51) se na svém instagramovém účtu svěřila fanouškům, že bude dávat do aukce šaty, které oblékla na 72. předávání Oscarů v roce 2000, aby získala peníze na nákup jídla pro potřebné.

„V naší zemi jsou milióny lidí, kteří jsou těžce postiženi krizí zapříčiněnou koronavirem, a jelikož tahle doba bude nějakou chvíli trvat, měli bychom se semknout. Zúčastňuji se výzvy, která z aukcí získá peníze na nákup potravin pro potřebné, a dávám do ní šaty z Oscarů, které jsem vzala rok poté, co jsem sošku získala,“ řekla ve videu Gwyneth.

Herečka tehdy oblékla na míru ušité stříbrné šaty značky Calvin Klein o kterých nyní řekla, že jsou typicky devadesátkové, ale tato móda se nyní vrací, takže budou využitelné. Sama o svých šatech už dříve řekla, že to nebyla zrovna nejlepší volba: „Ty šaty byly ok, ale rozhodně se nehodily na Oscary. Vybrala jsem si je tehdy, protože jsem chtěla být ten rok neviditelná.“

To se Paltrow víceméně povedlo, tyhle šaty nikdy nebyly v seznamu nejlepších šatů na předávání prestižního ocenění. Všichni si ovšem pamatují její růžovou róbu, kterou měla rok předtím a v níž zlatou sošku přebírala za film Zamilovaný Shakespeare.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám