Hlavní obsah
Článek

Většina fanoušků si své oblíbené herce představuje jako hotové světce. Bohužel opak je ve většině případů pravdou, a především hollywoodské hvězdy mají k dokonalosti často daleko. Najdou se ale i tací, které pověst ve světě filmu předchází, protože se ke svým kolegům neumí chovat. Podívejte se, které to jsou.

Val Kilmer

Val Kilmer (59) je, co se chování týče, opravdovým hrubiánem Hollywoodu. Má úplně příšernou pověst, nadávky rozdává prakticky všude kolem sebe a několik lidí z průmyslu se zařeklo, že s ním už v životě točit nebudou. Jako například režisér filmu Batman navždy Joel Schumacher, který herce označil za dětinského a nemožného. Po uvedení snímku Ostrov doktora Moreaua v roce 1996 režisér John Frankenheimer slavně prohlásil: „Nikdy nevylezu na Mount Everest a nikdy už nebudu pracovat s Valem Kilmerem.

Alec Baldwin

Alec Baldwin (65) proslul svou výřečností, ať už se jedná o nadávání novinářům, vykřikování homofobních hesel nebo sprosté nadávky vlastní dceři. Kolegové o něm říkají, že je zkrátka výbušný od přírody a pokud se s ním dostanete do křížku, pro sprosté nadávky a nejhorší možné urážky nejde daleko.

Shia LaBeouf

Poté, co proslul v Transformers, získal Shia LaBeouf (33) pověst problémového podivína. Výbuchy vzteku na place brzy přestaly kolegy bavit, a je dokonce známo, že se popral minimálně se dvěma slavnými herci. S Tomem Hardym došlo k potyčce během natáčení snímku Země bez zákona, samotnému Bradu Pittovi dal pěstí při natáčení Železných srdcí.

Mike Meyers

Je už téměř nepsaným pravidlem, že úspěšní komikové bývají často komplikovanými osobnostmi. Mika Meyerse (56) označují kolegové za perfekcionistu, když má dobrý den, a za komplikovaného chudáka, když má den špatný. Penelope Spheeris, která režírovala Waynův svět, se jednou svěřila s historkou, kdy Meyers obrátil studio vzhůru nohama, protože mu cateringová společnost nedodala máslo na jeho bagel.

Gwyneth Paltrow

Vypadá sice jako andílek, ale v Hollywoodu má pověst pěkné fifleny a řadě lidí leze na nervy se svými manýry. K nim patří například pravidlo, že se nedotkne toaletního papíru, pokud už ho někdo rozbalil nebo si z něj odtrhl kus. Během natáčení Iron Mana 2 se Paltrow (51) údajně snažila vyhýbat Scarlett Johansson, a to po celou dobu natáčení a produkce. Později ji také velmi rozlítilo, že ji během promování snímku Johansson zastínila. Hereččin mluvčí sice tyto spekulace popřel, ale kdo ví.

Katherine Heigl

S herečkou Katherine Heigl (40) dnes už skoro nikdo netočí. Je to především kvůli tomu, že veřejně ráda strhává projekty, kterých je součástí. Místo proma například označila snímek Zbouchnutá za sexistický, stejně jako prohlásila, že nechce být nominována na televizní cenu Emmy za roli v Chirurzích, protože jí prý tvůrci nedali dostatečný prostor. Autorku Shondu Rhimes hereččin výrok nepřekvapil a v pokračování ji jednoduše neobsadila. Heigl v branži také proslula tím, že na ni během natáčení nesmí nikdo ani promluvit.

Bruce Willis

Se sexy Brucem Willisem (69) není zase tak sexy spolupráce, jak se zdá. Režisér Kevin Smith, který s hercem točil snímek Poldové, řekl, že spolupráce s Willisem byla nejhorší ze všech a zlomilo mu to srdce, neboť herec byl jeho vzorem. Antoine Fuqua, který s ním točil Slzy slunce, ho označil doslova za osinu v zadku. Podobné problémy měl s kolegou i Sylvester Stallone během natáčení Expendables: Postradatelní 2. Natolik, že ho ve třetím pokračování vyměnil za Harrisona Forda a na Twitteru ho označil za líného a hamižného.

Teri Hatcher

Hvězda Zoufalých manželek si během natáčení seriálu vysloužila pověst divy. Kolegyně Nicollette Sheridan ji dokonce označila za nejpodlejší a nejprotivnější ženskou, jakou poznala. Nebyla ale jediná, kdo měl s Hatcher (59) problémy. Na nervy lezla i ostatním kolegyním, s Marciou Cross se dostala do křížku kvůli tomu, že se údajně snažila zastínit ostatní.

Reklama

Další články

Načítám