Hlavní obsah
Článek

Někdy to bez hlídání nejde, a i rodiče slavných občas potřebovali se svými ratolestmi vypomoct. Podívejte se, které celebrity měly jednou či opakovaně velmi slavné chůvy a opatrovatele.

Cher (73) & Anthony Kiedis (56)

Zpěvák skupiny Red Hot Chilli Peppers potvrdil, že když vyrůstal, tak se na jednu noc stala jeho chůvou zpěvačka Cher. Anthonyho otec se totiž přátelil s Cher a jejím tehdejším manželem Sonnym.

Keanu Reeves (54) & Alice Cooper (71)

V době, kdy Cooper natáčel desku v Torontu, zůstal přes noc v domě Reevesů, jelikož studio bylo hned naproti. Vzhledem k tomu, že maminka budoucí hvězdy Matrixu musela nechávat často syna doma samotného kvůli práci, zpěvák se nabídl, že ho pohlídá ve studiu.

Laura Dern (52) & Angelina Jolie (48)

Bruce Dern a Jon Voight (otcové obou hereček) byli velice blízcí přátelé. Během Voightova častého filmování mimo domov se Laura občas stávala opatrovatelkou Angeliny Jolie. Herečky od sebe přitom dělí jen 8 let.

Michael Bolton (66) & Paula Abdul (57)

Když bylo Paule 7 let, měla to štěstí, že ji hlídal budoucí slavný zpěvák tklivých balad Michael Bolton. Bylo to v době, kdy se Michael přestěhoval do LA a byl o pohlídání požádán její starší sestrou, se kterou se začal přátelit.

Kiefer Sutherland (52) & Gwyneth Paltrow (51)

Když Kiefer pracoval v místním divadle v Massachusetts, potkal se s matkou Gwyneth. Ta ho párkrát požádala, jestli by mohl její dceru pohlídat, a on rád pomohl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám