Hlavní obsah
Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) se rozpovídala o své hříšné minulosti. V podcastu Armchair Expert dnes již velmi zdravě žijící hollywoodská hvězda promluvila o drogách a silné závislosti na cigaretách.

Zkušenost s extází popsala jako produktivní. „Byla to skoro až šamanská záležitost. Hodně traumat vyplavalo na povrch a plakala jsem. Ale netančila jsem polonahá na stole nebo tak něco,“ svěřila s tím, že žádnou jinou drogu nikdy nezkusila. Hereččin bývalý manžel, zpěvák Chris Martin v minulosti přiznal závislost na lécích, je možné, že právě to herečku od drog odradilo.

S cigaretami to ovšem bylo horší. „Kouřila jsem krabičku denně zhruba do 25 let. Doslova jsem se probudila a zapálila si. Opravdu jsem to milovala,“ přiznala Gwyneth, která se dnes věnuje zdravému životnímu stylu.

V roce 2008 založila impérium Goop, lifestylový portál a vlastní značku. Sama se s fanoušky dělí o typy týkající se zdraví a krásy. Gwyneth se snaží jíst pestrou stravu bohatou na zeleninu a protein. Jako čert kříži se vyhýbá průmyslově zpracovaným potravinám, cukrům a bílému pečivu, i když na svém blogu přiznala, že právě pečivo je jejím prohřeškem a ráda si na něm občas pochutná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám