Hlavní obsah
Článek

Éra odstraňování ochlupení z oblasti genitálií je nejspíš u konce. Doba přeje přirozenosti a porostu všeho druhu. Do sprch i magazínů se vrací ženy, které kašlou na žiletky i nejrůznější depilační a epilační metody.

Poté, co si pánové začali pěstovat plnovousy, došel přírodní trend i na něžné pohlaví. Dámám většinou na tváři nic nevyraší, ale mohou nechat zarůst své klíny. Chlupy jsou opět „in“ a nejde jen o menšinovou záležitost. Přelomu v oblasti úpravy genitálií si všimla i módní bible Vogue, která udává nové trendy.

Salóny poskytující brazilskou depilaci budou muset nejspíš změnit nabídku služeb. Chloupky se v budoucnu nebudou odstraňovat, ale opečovávat. To, co bylo před pár lety vnímáno jako zanedbaná hygiena, je nyní opět v kursu. Odborníci se shodují na tom, že jde o nevyhnutelný vývoj.

Porost si už pěstují i celebrity. Mezi průkopnice přírodního vzhledu patří Emma Watson (34), Cameron Diaz (51), Gwyneth Paltrow (51) či Lady Gaga (38). Slavné dámy se už na sociálních sítích chlubí huňatým podpažím, teď to podobně bude vypadat i v jejich kalhotkách.

Vogue dokonce radí, jak správně pubické ochlupení udržovat. Pro zkracování se nedoporučují zastřihovače, ale nůžky a hřebínek. Základem jsou kvalitní kosmetické přípravky s obsahem esenciálních olejů zamezující šíření bakterií a nepříjemného zápachu. Vhodné je prodyšné bavlněné spodní prádlo.

Reklama

Další články

Načítám