Hlavní obsah
Článek

Oscarová herečka stále nepotvrdila, zda v polovině dubna vstoupila do manželství s producentem Bradem Falchukem. Jisté je jen to, že takhle spokojeně už dlouho nevypadala.

Gwyneth Paltrow (51) a její snoubenec uspořádali velkolepou oslavu plnou hollywoodských hvězd, na níž se údajně měli vzít. Ať už jsou manželé, nebo stále jen snoubenci, slavná blondýnka prožívá velmi šťastné období. Na premiéře filmu Avengers: Infinity War byla jednoznačně tou nejusměvavější celebritou.

Slavnostní projekce jednoho z nejočekávanějších filmů roku 2018 byla plná představitelů komiksových hrdinů. V Los Angeles se sešli Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Pratt (Star-Lord) i Tom Holland (Spider-Man). Největší pozornost se ale upínala ke Gwyneth, která hraje Iron Manovou lásku Pepper. Partnera, který je možná už jejím manželem, s sebou nepřivedla, zato však všechny přítomné potěšila svým úsměvem a outfitem.

Na premiéru zvolila minišaty v měděné barvě. Ty jí sice ruce zakryly až k zápěstí, ale zato dost odhalily její sexy nožky. Model totiž nestárnoucí Gwyneth sahal sotva pod zadeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám