Hlavní obsah
Článek

Exmanžel zpěvačky Gwen Stefani (54) Gavin Rossdale (55) si našel novou lásku. A výrazně mladší! Po jeho boku se už nějaký ten pátek objevuje o 29 let mladší blondýnka Gwen Singer.

Tu s jeho bývalou ženou spojuje nejen jméno, ale i podoba. Jak je vidět, Gavin se zakoukal do mladší kopie své ex, a je úplně jasné, na jaký typ žen letí. Šestadvacetiletá Singer působí jako glamour modelka, jež se ráda vystavuje na sociálních sítích. O žhavé snímky u ní není nouze a britský hudebník a herec je z ní celý paf.

Gavinova nová holka je dokonce o šest let mladší než jeho dcera Daisy Lowe (32). Gwen Stefani se s Gavinem Rossdalem rozvedla před šesti lety po třinácti letech manželství. Důvodem rozvodu byl Gavinův úlet s mladou chůvou, která vykonávala činnost nad rámec svých pracovních povinností.

Gwen tuto potupu neakceptovala a za životem s otcem svých synů Kingstona, Zumy a Apolla udělala tlustou čáru. A jak je vidět, Gavin má pro mladší ženy slabost neustále, ale tentokrát se nedopouští nevěry, protože je oficiálně nezadaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám