Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si zpěvačka Gwen Stefani (54) libuje ve výstřednostech, nemůže být pochyb. Nejenže má svůj osobitý styl oblékání a na hlavě dokáže vytvořit opravdu originální účesy, stejně výstřední je i luxusní sídlo v Beverly Hills, které teď prodala novým majitelům.

Rozlehlou nemovitost o rozloze 1100 metrů čtverečních a s výhledem na San Fernando Valley začala nabízet po rozpadu manželství s muzikantem Gavinem Rossdalem (53) za závratných 854 miliónů. Nakonec se jí podařilo haciendu prodat až po třech letech za sníženou cenu 576 miliónů.

Ačkoliv se zpěvačce originalita nedá upřít, po vstupu do jejího honosného bydla by vás jistě po chvilce rozbolela hlava. Většina místností je totiž sladěna do psychedelických vzorů od pruhů po kosočtverce, které jsou umocněny velmi moderními doplňky.

Sídlo, jehož interiér zahrnuje sedm ložnic, sedm koupelen a několik dalších místností, navrhla ve spolupráci s Gwen designérka Kelly Wearstler. Součástí je pak i nadstandardní dům pro hosty, bazén, ale i dětské hřiště, nebo dokonce výběh s kuřaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám