Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak jako v Evropě chystáme nedočkavě Vánoce už na podzim, i v Americe se drahnou dobu předem nemohou dočkat svého tradičního svátku Dne díkůvzdání. Ten se slaví druhé pondělí v říjnu v Kanadě a čtvrtý čtvrtek v listopadu v USA.

Sejde se celá rodina, nacpou se krocanem s nádivkou, dají si dýňový koláč a vyrazí buď na americký fotbal, do slavnostního průvodu nebo jako v tomto případě na estrádu, kde hraje hudba a tančí děvčata a zpívá...

Počkejte! Ale není to tam v té ultrakrátké sukni... Vážně! Je to ona. Svátečního času nedočkavě využila i ikonická blondýnka, zpěvačka Gwen Stefani (54), která v newyorském Bryant Parku rozjela svoji show věnovanou právě tomuto svátku a navrch přidala vánoční písně.

Hezky zpívá, dobře se to poslouchá, a ještě lépe se na ni zpod pódia dívá. Vždyť má na sobě krásné ultrakrátké minišatičky, a ten pohled jednoho v té zimě zahřeje u srdéčka, že?

Inu, každému, co jeho jest. My pod tím pódiem nebyli, tak musíme alespoň uznat, že nohy má vážně prvotřídní. A to je bývalá tvář rockové kapely No Doubt hned trojnásobnou maminou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám