Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství s otcem jejích tří synů skončilo kvůli úletu Gavina Rossdala s chůvou rozvodem, což ovšem neznamená, že by Gwen Stefani (54) nemohla svou rodinu ještě rozšířit. Zpěvačka našla nového partnera v soutěži The Voice.

Frontmanka kapely No Doubt sama příliš dlouho nezůstala. V televizní show se jako koučka zakoukala do svého kolegy Blakea Sheltona, jemuž se v té době hroutilo manželství s Mirandou Lambert. Od listopadu roku 2015 tvoří spokojený pár a americká média neustále řeší jejich soukromí.

O těhotenství Gwen se spekuluje už dva roky, takže by dávno měla porodit. Během návštěvy pohřbu matky moderátora show The Voice Carsona Dalyho však bylo zpěvaččina bříško opravdu podezřele zakulacené. V černých přiléhavých šatech vypadala jako nastávající maminka.

Gwen Stefani má s exmanželem syny Kingstona (11), Zumu (9) a Apolla (3). I když jí táhne na padesát, její věk pořízení dalšího dítěte nevylučuje. Důkazem pozdního mateřství ve světě šoubyznysu je Janet Jackson, která se letos v 50 letech stala prvorodičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám