Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nedělním udílení hudebních cen Billboard Music Awards 2017 v Las Vegas vystoupila popová babča jen se dvěma písničkami, přesto přítomné hosty stačila naprosto ohromit. Po kolikáté už tato diva přesvědčila obecenstvo, že její věk je naprosto irelevantní?

Proto si i dnes můžeme prohlédnout exkluzivní obrázky Cher (77) ve dvou různých sexy kostýmech. Ten stříbrný by jistě nenašly odvahu obléknout i mnohé mladé zpěvačky. No a ten černý? Jak může být někdo v tomhle věku tak zatraceně sexy? Nikdo jí podobný zkrátka v šoubyznysu není a ona tím pádem nemá konkurenci.

Sama patřila při letošním ročníku již potřetí v historii mezi oceněné. Cenu jí předala zpěvačka Gwen Stefani (54), která vyzdvihovala její sílu a prohlásila, že je pro ženy vzorem. Tentokrát Cher získala Ikona Award. Poprvé to bylo za píseň Believe v roce 1999. V roce 2002 pak jako umělec roku v kategorii Dance/ Club Play.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám