Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O tom, že se nevyplácí najímat mladou a atraktivní chůvu, se loni na vlastní kůži přesvědčila zpěvačka Gwen Stefani (54). Mindy Mann se totiž ke své práci postavila tak zodpovědně, že se kromě dětí postarala i o jejího manžela.

Když loni v létě na Gavina Rossdala praskla nevěra, z Mindy se rázem stala nejsledovanější chůva celého světa. Takové pozornosti se naposledy dočkala Mexičanka Mildred Baena, když se provalilo, že si s ní tajně pořídil dítě Arnold Schwarzenegger (76).

Gwen Stefani s Gavinem Rossdalem prožila 13 společných let a porodila mu tři syny. Chůva jí však nevypomohla jen při výchově dětí, ale zaskočila za ni i při plnění manželských povinností. Frontmanka kapely No Doubt se ale nemohla ničemu divit, protože si do své domácnosti vpustila svůj mladší klon.

Zpěvačka si ale rozvodem paradoxně polepšila. Nyní prožívá spokojený vztah s kolegou Blakem Sheltonem, s nímž se seznámila při natáčení hudební show The Voice. Mindy se už chlubí miminkem, jehož otcem nemá být Rossdale, ale její přítel Spencer Gutcheon. S dcerkou v kočárku vyrazila na farmářský trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám