Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na základě úletu s chůvou už ztroskotalo nejedno slavné manželství, ale dámy stále nepochopily, že z preventivních důvodů není vhodné si přes práh domu pouštět příliš atraktivní služebnice.

Gisele Bündchen (43), která už několik let vévodí žebříčku nejvýdělečnějších modelek, se nenechala poučit osudem Gwen Stefani (54), již manžel podvedl s dívkou, která jí měla pomáhat s péčí o děti. Potomci brazilské krásky mají k dispozici chůvu, která se v plavkách nemá rozhodně za co stydět.

O šestiletého Benjamina a tříletou Vivian by se stejně tak mohla starat seniorka, ale Gisele svým dětem zajistila pomocnici, která nejspíš neměla v Riu o zvědavé pánské pohledy nouzi. Pár dní před zahájením olympiády se s potomky slavné modelky objevila na místní pláži, než ji zaplaví ještě větší davy sportovců a turistů.

Gisele už sice skoncovala s přehlídkami, ale kvůli sportovní události celosvětového formátu udělala výjimku a v rodné Brazílii se vydá na molo. Modelka by měla doufat, že ji chůva kromě rodičovských povinností nezastoupí i při plnění těch manželských.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám