Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Gwen Stefani (54) se může znova vdávat. Se svým přítelem Blakem Sheltonem to sice ještě neplánují, legálně jí ale v uzavření sňatku nic nebrání. Manželství s Gavinem Rossdalem totiž soud v Los Angeles tento měsíc oficiálně ukončil. Dvojice se totiž během půl roku dokázala dohodnout jak na společné péči o tři syny, tak na dělení majetku.

Gwen a Gavin se brali v roce 2002 po sedmiletém vztahu. Manželství jim vydrželo téměř třináct let. Loni v lednu ale prasklo, že frontman skupiny The Bush spí s chůvou svých synů. Už tři roky. Gwen to nezvládla a v létě minulého roku se s Rossdalem rozešla a zažádala o rozvod. V pátek 8. dubna byli v soudním stání rozvedeni a tento týden ukončení manželství nabylo platnosti.

O devítiletého Kingstona, sedmiletého Zumu a dvouletého Apolla budou pečovat společně stejným dílem. Vzájemně si nebudou vyplácet ani alimenty, ani výživné. Gavin souhlasil, že z manželství odejde s menší částí majetku. Gwen připadnou také všechny čtyři domy v Evropě, polovina domu v Beverly Hills a oba dva další domy v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám