Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě loni byli Blake Shelton i Gwen Stefani (54) součástí neperspektivních manželství, ale nyní tvoří jeden z nejsledovanějších párů amerického šoubyznysu. Slavná zpěvačka po rozvodu zkrásněla a na oscarové afterpárty vypadala fantasticky.

Americkou hudební scénou loni otřásly tři zprávy - rozvod Blakea Sheltona s Mirandou Lambert, rozvod Gwen Stefani s Gavinem Rossdalem a nová láska, která propukla mezi interprety na pokraji nové životní fáze. Blake a Gwen svůj poměr dlouho tajili, ale teď už spolu vystupují jako oficiální pár.

Kolegové z hudební show The Voice spolu vyrazili na večírek magazínu Vanity Fair, kde se mohly prezentovat celebrity, které neobdržely pozvánku na oscarový ceremoniál. Zralá čtyřicátnice Gwen překvapila odvážným rudým modelem připomínajícím okvětní lístky růže, které halily jen její ňadra a klín. Částečně průsvitný outfit sice na dámě jejího věku působil snad až příliš vyzývavě, ale zpěvačka si vzhledem ke své dokonalé siluetě může dovolit i takovouto provokaci. Blake při výběru šatů určitě nic nenamítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám