Hlavní obsah
Článek

Jízda téhle mladé blondýnky napříč modelingovým spektrem je skutečně strhující... Nejenže se od loňska ještě se svou mladší sestrou Bellou dělí o nejrůznější modelingová ocenění, ale Gigi Hadid (28) navíc získává kampaně, jejichž tahounem byla brazilská stálice Gisele Bündchen (43), která je podle časopisu Forbes už celou dekádu nejlépe placenou modelkou světa.

Brazilská ikona vždy svým kolegyním uteče na míle daleko, její výdělky jsou několikanásobně vyšší. Jenže s Gigi nastoupila po období krásek od Victoria’s Secret do tohoto průmyslu nová krev a značky, jako by se jí nemohly nabažit. Získala dokonce i kampaně proslulého obuvníka Stuarta Weitzmana, jehož hvězdou byla až do loňska právě Gisele. Nejinak je tomu i se značkou Versace, jejíž tváří bývala rovněž Gisele, ale vystřídala ji opět útlá Američanka, jejímž partnerem je zpěvák Zayn Malik. Hadid navíc v kampaních rozhodně netrpí studem a jak v případě bot u Weitzmana, tak kabelek Versace nechá vyniknout na nahém těle pouze cílený produkt.

Nahota je ovšem společným jmenovatelem obou modelek i na obálkách módní bible Vogue. Zatímco ještě loni vládla obálce k 40. výročí brazilské mutace nestárnoucí Gisele, letos v únoru zabodovala ve francouzské verzi Gigi v dost podobné černobílé stylizaci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám