Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Paříži byly k vidění ve spodním prádle ty nejžádanější modelky současnosti. Nejluxusnější podprsenku však mohla obléknout jen jedna z nich.

Velké pocty se letos dočkala pětadvacetiletá Jasmine Tookes, která je součástí andělské stáje značky Victoria´s Secret teprve od loňského roku. Podprsenku ze zlata a drahokamů už v minulosti předvedly Gisele Bündchen (43), Miranda Kerr (40), Heidi Klum (50), Karolína Kurková (40) i Daniela Peštová (53).

Kráska, která se oproti svým kolegyním odlišuje snědným odstínem kůže, na přehlídce zúročila svou vysportovanou postavu. Jasmine se v minulosti věnovala gymnastice, což je na její postavě znát.

Letošní Fantasy Bra je dílem šperkaře Eddieho Borga a zdobí ji diamanty a smaragdy. Hodnota tohoto skvostu činí 3 milióny amerických dolarů, což podle aktuálního kurzu odpovídá 76 miliónům českých korun.

Fantasy Bra je součástí přehlídky Victoria´s Secret Fashion Show už od roku 1996, kdy ji oblékla Claudia Schiffer (53). Nejdražší podprsenku předvedla v roce 2000 Gisele Bündchen, která na sobě měla poklad za 15 miliónů dolarů. Letošní model tak v historii přehlídky patří k těm nejskromnějším.

Reklama

Další články

Načítám